25 Şubat 2016 Perşembe

The Girl in the Spider's Web (Millennium Trilogy #4)


Look! I respect for teh exertion, but ... man!
ImgLand.net image

This is not the lisbeth as we know. It's the lighter version of her. very light. She is just a babysitter for august, some brat hacker who hacks american government.
ImgLand.net image

But I enjoyed to read it anyway. I'll always read lisbeth's stories no matter what. I love her , I2ll always support the effort :D

Lagercrantz sanki kendi lisbeth'ini yeniden yaratmış gibiydi. Bizim tanıdığımız lisbeth'den geriye pek birşey kalmamıştı. arada bir insanlara fırlattığı o korkutucu bakışlar ve hackerlıkta olan ustalığı dışında. Kitap sanki sıradan bir suç romanı gibiydi ama ondan bile eksikti. Serinin doğasında olan seks, şiddet azaltılmış ve yokedilmişti. Hatta kitapta lisbeth sanki yan rol gibiydi. Asıl konu balder ve buluşu, oğlunun zekası ile yapabildikleri, lisbeth'in kötü kız kardeşinin ortaya çıkışı ve yine görüşürüz kaltak diye çıkıp gidişi. millennium'un yeniden dirilişi falandı. Lisbeth arada gelip giden günü kurtaran karakterdi.

Yinede emeğe saygı , okuması akıcı can sıkmayan , su gbi hafif bir polisiye olmuş ama lisbeth mirasına yakıştıramadım açıkçası. Ben yinede  yıldızı rahmetlinin hatrına ve salander'ime kıyamadığımdan veriyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder